article preview

Výroční valná hromada SDH Březové Hory 2023

Dne 27.1.2024 uspořádal náš sbor SDH Březové Hory výroční valnou hromadu, která se konala od 15:00 hod. na zbrojnici SDH Březové Hory, tuto valnou hromadu navštívilo  spousta hostů z jiných spolků tak i ze sousedních sborů, naší hromadu také navštívil pan Petr Štěpánek, minulý rok byl pro náš sbor úspěšný. V minulém roce činnost byla zaměřena na dokončení expozice pro veřejnost,  V roce 2023 se povedlo poupravit městský pozemek určený pro trénování dětí, dorostu a soutěžních družstev, dále se nakoupila spousta vybavení pro požární sport, také se povedlo udržet jak mládež, ale i soutěžní družstva pohromadě, kdy počet členů je stále stejný, dokonce ještě vyšší. Další sportovní úspěch je i, že kategorie starší postoupila na Krajské kolo hry Plamen, kde obsadila 2. místo z 12 a následně postoupila na Mistroství ČR ve hře Plamen, kde obsadila celkové 8. místo a stali se II. více mistry v disciplíně štafeta CTIF. Toto je krátký výňatek z činnosti SDH Březové Hory a povedených akcí a skutečností, které byly v roce 2023 a my doufáme, že rok 2024 bude podobně úspěšný.

Náhledy fotografií ze složky VVH Březové Hory 2023

Archiv