article preview

Výroční valná Hromada SDH Březové Hory

Dne 14.1.2023 uspořádal náš sbor SDH Březové Hory výroční valnou hromadu, která se konala od 15:00 hod. na zbrojnici SDH Březové Hory, tuto valnou hromadu navštívilo  spousta hostů z jiných spolků tak i ze sousedních sborů, naší hromadu také navštívil starosta města Příbram pan Mgr. Jan Konvalinka a také senátor pan Petr Štěpánek, minulý rok byl pro náš sbor úspěšný. V minulém roce činnost byla zaměřena na připravení expozice pro veřejnost, kdy expozice byla dne 9.9.2022 otevřena veřejnosti. V roce 2022 se povedlo získat do správy městský pozemek určený pro trénování dětí, dorostu a soutěžních družstev, dále se nakoupila spousta vybavení pro požární sport, také se povedlo udržet jak mládež, ale i soutěžní družstva pohromadě, kdy počet členů je stále stejný, dokonce ještě vyšší. Další sportovní úspěch je i, že kategorie starší postoupila na Krajské kolo hry Plamen, kde obsadila 5. místo z 12. Toto je krátký výňatek z činnosti SDH Březové Hory a povedených akcí a skutečností, které byly v roce 2022 a my doufáme, že rok 2023 bude podobně úspěšný.

Náhledy fotografií ze složky VVH Březové Hory 2023

Archiv